maandag 11 februari 2008

A hard knock life


Het valt niet mee om president te willen worden, zeker niet als je ergens onderaan de polls bungelt. Vraag maar aan Mike Gravel. Ook Chris Dodd weet er alles van. De senator van Connecticut mocht blij zijn als hij meer dan 2 procent van de stemmen kreeg, en dus gaf hij er al na Iowa de brui aan. Je zou denken dat Dodd de schade dus redelijk beperkt heeft te houden. Integendeel. Op zijn website, die eruit ziet alsof Dodd nog altijd volop in de race is, vraagt hij namelijk om centjes. Niet om campagne te voeren, maar om zijn schuld af te betalen:

"To those of you that supported my campaign, thank you. We could not have waged the ideas based campaign and raised over $15M without you. Unfortunately, we do have a debt to retire and I am grateful for your support. Chris Dodd."

We hebben overigens ons best gedaan om uit te vogelen hoe hoog de schuld van lachebekje Dodd nu precies is, maar dat valt nog niet mee. Volgens Wikipedia wist hij ruim $13,5 miljoen op te halen (waaronder bijdrages van Steve Martin, Barbra Streisand en Paul Simon), waarvan hij bijna 10 miljoen heeft uitgegeven. Dus ondanks het feit dat hij nog $3,8 miljoen overheeft, moet Dodd toch met de pet rond. Mocht u iets vinden, dump het gerust in de comments.

Geen opmerkingen: