maandag 17 december 2007

Zo zoon, zo vader?


Terwijl Chelsea Clinton druk stemmen aan het trekken is voor haar moeder dankzij haar voorbeeldige gedrag en voorkomen, heeft de Republikeinse frontrunner Mike Huckabee het een stuk lastiger met zijn kroost, zoals onder andere hier en hier te lezen is. David, de 26-jarige zoon van Mike "was arrested early Thursday morning for allegedly attempting to board an airplane with a handgun at Little Rock National Airport." Volgens Fox is dit bovendien niet de eerste keer dat David, hierboven te zien op zijn zeer fleurige politiefoto, in de problemen komt:

"In 1998, David Huckabee was among two boys fired from a Boy Scout camp after a stray dog was killed after wandering onto camp property. David Huckabee, 17 at the time, said the dog appeared ill; no charges were filed. The elder Huckabee said then that politics was behind the dog-killing accusation."

Nu is niet gezegd dat dit een klassiek geval is waarbij de appel niet ver van de boom valt, al is Mike net als zijn zoon een fervent voorstander van vrij wapenbezit. Maar dat dit niet zal helpen in de campagne van Mike mag duidelijk zijn. Romney, Thompson en Giuliani kunnen de messen vast gaan slijpen.

Geen opmerkingen: