vrijdag 14 december 2007

Separated at birth?

Amerikaanse presidentsverkiezingen volgen? Bijna een jaar voordat de verkiezingen überhaupt gehouden worden? Dat is toch niet leuk voor Nederlanders, denkt u misschien. Echter, u heeft het mis. De 'presidential hopefulls' zijn verrassend aansprekend voor Dutch people. Zo is John Edwards een spitting image voor onze minister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings. Dus iedere keer dat u nu John Edwards op CNN ziet wauwelen in dat vreselijke South Carolina-accent, steekt u gewoon uw vingers in de oren, knijpt u de ogen een beetje samen en voila! uw eigen Valkenburgse favoriet siert uw beeldscherm. Lekker Nederlands, heerlijk, g(ch)ezellig(ch)!

Zouden ze dezelfde tandarts hebben? Deze posterboys hebben een wel heel erg lijkende prodent-smile!



Democraat Barack Obama kan Oprah Winfrey beter inruilen voor zijn eigen kloon João Varela. Two peas in a pod, als je het mij vraagt.


Ex-first lady Hillary Clinton heeft bijzonder veel weg van onze eigen Opzij-dame Cisca Dresselhuys. En een vrouwlijke president? Daar is Cis natuurlijk helemaal voor.


Dat haar! Die wenkbrauwen! Kijkt senator Chris Dodd hier in een spiegel? Of is het toch onze eigenste Joop van Zijl?


Lachen is leuk, ook in de Amerikaanse politiek. Ondanks dat Rudy Giuliani en Gerrit Zalm vaak weinig te lachen hebben, zijn ze toch blij dat ze elkaars doppelgangers zijn!


Wat hebben de baptistische predikant Mike Huckabee die een hekel heeft aan abortus, mensen met aids, homo's en vrouwen met een opleiding en aspiraties verder dan het aanrecht en Amsterdamse burgemeester Job Cohen met elkaar te maken? Heel weinig, maar ze lijken wel op elkaar.

1 opmerking:

Anoniem zei

Haha, wat waren jullie je aan het vervelen zeg :P


Steven